Sanering

Skadeservice København kan hjælpe dig med rette fagfolk til udbedring af skader i din virksomhed, boligforening eller andre erhvervsbyggerier.

Professionel sanering i hele København

Professionel asbestsanering i hele Københavnsområdet

På grund af det sundhedssfarlige asbeststøv er det vigtigt at asbesten nedtages, pakkes og transporteres professionelt og i overensstemmelse med Arbejdstilsynets Asbestbekendtgørelse. Derved undgås det, at mennesker og dyr får kontakt med det.

Da man skal have taget asbestuddannelsen for at arbejde med asbest, har alle vores medarbejdere selvfølgelig været igennem uddannelsen, og er asbestcertificerede. Endvidere sørger vi for at efteruddanne dem. Så de har hele tiden den viden og de teknikker, som giver det bedste grundlag for en effektiv og sikker udførelse af sanering.

Vi er seriøse omkring vores arbejde, og for os er det en selvfølge, at håndteringen af asbesten gennem hele processen lever op til kravene, Arbejdstilsynet stiller omkring håndtering af asbest. Som en ekstra garanti til dig som kunde, er vi også medlem af Nedrivning og Miljøsanering samt Dansk Asbestforening. De laver uanmeldte kontrolbesøg for at sikre, at vi efterlever kravene til sanering.

Vi starter altid med at vurdere omfanget af opgaven, hvorefter vi nøje planlægger, hvordan vi udfører fjernelsen af asbesten på bedste og sikreste måde. Hver gang vi har afsluttet en opgave, kvalitetssikrer og dokumenterer vi opgaven med asbest-tests, og vi runder altid en opgave af med to omgange rengøring med minimum 24 timers mellemrum. På den måde sikrer vi, at vi har fjernet så meget asbeststøv som muligt. Og både du og vi er sikre på, at asbesten er væk, når du igen skal benytte området.

Asbest

Førhen var asbest et materiale, der blev brugt til at varmeisolerer og brandsikre hustage. I Danmark er det dog efterhånden mange år siden, at det blev forbudt at fremstille. Det viste sig at være meget sundhedsskadeligt. Asbest er opbygget af en masse fine fibre, og det er netop dem, der er skadelige. Indånding af de fibre kan resulterer i lungesygdomme og udvikle sig til flere typer af lungekræft.

Førhen blev tagplader, tagbelægninger, loftplader, vægplader, puds, rørisolering og mange andre ting produceret med blandt andet asbest i. I dag bliver følgende ting produceret uden asbest.

Så skal du ombygge eller rive ned og har brug for asbest sanering, så kontakt os. Vi kan hjælpe!

Vi vender tilbage inden for 24 timer!

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Bor du i en ældre bolig og skal til at renovere?

Hvis du ikke får professionel hjælp til renoveringen, så vil vi opfordre dig til at få foretaget en asbest-test. Så er du sikker på, at du ikke får udsat dig selv eller andre for unødvendig fare. Og i tilfælde af asbest skal du have professionel hjælp til sanering.Det sikrer både dig og dine omgivelser den rigtige håndtering af det. Samtidig med det sørger vi også for bortskaffelsen af asbestaffaldet.

Asbestaffald må ikke afskaffes som almindeligt affald. Har man asbestaffald, skal man ringe til kommunen, så afhenter de det og sørger for at afskaffe det på den rigtige måde.

Tjek om der er asbest i dine tagplader

Eternitplader må ikke knækkes eller ødelægges. Eternitplader er ikke farlige, så længe de er hele. Det er først ved ødelæggelse, at asbesten får mulighed for at blande sig med luften, og så har du mulighed for at indånde det.

Er eternitpladerne produceret før 1984 forventes de generelt altid at indeholde asbest. Er de produceret 1984-1988, så er der en chance for de indeholder det. Og er de produceret efter 1988, så indeholder eternitpladerne ikke asbest.

Du har mulighed for at se på dine tagplader, om de indeholder asbest. Der vil være trykt et nummer på 5 til 10 cifre på oversiden af pladen. Er det første tal 4 eller 5, så er du garanteret, at pladen er produceret uden asbest. Er tallet 0 eller 1, så er der asbest i pladerne.

Som nævnt tidligere er pladerne ikke farlige, så længe de ikke bliver ødelagt.

Holdbare tilbud på sanering på kun 24 timer

Vil du have foretaget en asbest-test, eller har du brug for et tilbud på asbest sanering, så kontakt os. Vi vender tilbage med et tilbud typisk inden for 24 timer. I nogle tilfælde har vi brug for at se opgaven før vi kan give et tilbud. Det er for, at vi kan undersøge for eventuelle uforudsete udfordringer. Og du kan få et tilbud, der holder første gang. Hverken du eller vi har interesse i, at der opstår dyre, udforudsete hændelser, da det i forvejen kan være en dyr affære, så det er vigtigt for os, at det tilbud du får, er det tilbud du betaler.

Kontakt Skadeservice København

Kontakt os nu, og vi vender tilbage indenfor 24 timer!

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.