Fugtskade

Har du en fugtskade, så er du landet det rette sted!

fugtskade
Hos Skadeservice København har vi specialiseret os i fugtskader af forskellig art og størrelse. Vi har hjulpet mange danske boligejere med at få bugt med en fugtskade eller fugtsikre deres hjem.

Vi kommer gerne ud og hjælper dig, hvis du oplever fugtproblemer i din bolig. Så slipper du også for at bruge din tid og energi på det.

Skadeservice København har mange dygtige og erfarne medarbejdere, som har specialiseret sig i fugtskader i mange år. Derfor hjælper vi både med at forebygge og fjerne fugt i huse, vægge, sokler og kældre.

Vores vigtigste opgaver er at gøre alle vores kunder glade og tilfredse, derfor tilbyder vi garanti på vores arbejde. Vi sørger for, at vores dygtige medarbejdere får den nødvendige efteruddannelse, så de fortsætter med at være dygtige, og altid er opdateret på branchen, derved får du den mest optimale og effektive løsning på problemet.

Vi kan hjælpe med:

Fugtsikring
Fugt i huset
Fugt i murværk
Fugt i kælder
Fugt i væg
Fugt i sokkel
Skimmelsvamp
fugtskade

Intet fugtproblem er for stort eller småt

Uanset hvor stor eller lille fugtskaden i dit hjem er, så hjælper vores erfarne medarbejdere gerne. Vi kan højest sandsynlig også løse de fugtproblemer, som du har derhjemme, lige så vel som vi kan komme med gode råd og vejledning i forhold til, hvordan du selv bekæmper fugt i hjemmet. Vi har bl.a. indgået et samarbejde med fugtspecialisten, der behandler alle typer for fugtskader i hjemmet.

Skadeservice København har gennem tiden hjulpet med mange forskellige fugtproblemer, så du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan højest tænkeligt også hjælpe dig. Vi benytter os af mange effektive midler, og bruger blandt andet fugtspærre til at forhindre fugttransport.

Gennemsnitligt bruger en dansker 16 timer om dagen indenfor, og derfor er det altafgørende, at ens indeklima er sundt og fri for fugtskader og skimmelsvamp.
Så om du har problemer med fugt i hus, kælder, væg eller noget fjerde, kan vi løse problemet for dig. Og er problemet eskaleret fra fugtskade til vandskade, så kan vi også hjælpe med det.

3 gode råd til at undgå fugt i hjemmet

Luft ud regelmæssigt
Det er vigtigt at skabe gennemtræk, når der luftes ud, og så anbefales det, at man lufter ud 3 gange dagligt. Også om vinteren. Det hjælper til at luftfugtigheden ikke bliver for høj i hjemmet.

Tørring af tøj
Undgå så vidt muligt at tørre tøj indendørs. Er det ikke muligt, så hæng det til tørre på badeværelset, hvor ventilationen er god og luk døren derud til.

Undgå fugt fra badeværelset
Det er de varme bade, som skaber fugten på badeværelset. Det er derfor vigtigt at lufte ud. når du har været i bad, så fugten ikke sætter sig på vægge eller i loftet og skaber grobund for skimmelsvamp. Derudover er det en god ide at lukke døren ud til badeværelset, så fugten ikke spredes til resten af huset.

Kontakt os nu, og vi vender tilbage indenfor 24 timer!
find håndværker