Skadedyrsbekæmpelse

Skadeservice København er det oplagte valg, når du får brug for skadedyrsbekæmpelse i København. Om du er privat eller erhverv, betyder ikke noget for os. Vores erfarne teknikere kan hjælpe uanset hvad. Ring til os. Vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Skadedyrsbekæmpelse i København er mere normalt end man umiddelbart tror

Mange store byer rundt om i verden kæmper med skadedyrsproblemer, sådan er det også i København. Der findes alt fra små biller til store rotter. Skadedyr tiltrækkes af større byer, fordi byerne tilbyder yderst fordelagtige forhold. Københavns kommune har i mange år gjort mange indsatser for at rykke hurtigt ud ved problemer med skadedyr. Derfor har du som borger også mulighed for at kontakte byens kommune, hvis du skulle se en rotte indendørs i en institution, ved en fødevarevirksomhed eller andet, så rykker de ud på få timer og imødegår problemet. Bekæmpelse af rotter er i Københavns Kommune gratis. Derudover er det muligt at købe mange forskellige produkter, rengøringsmidler og gifte, som har til formål at forebygge eller slå skadedyr ned. Er du stødt på et skadedyr i dit hjem, er du mere end velkommen til at ringe til Skadeservice København og få råd og vejledning til at tage hånd om det.

skadedyrsbekæmpelse københavn

Vi kan hjælpe dig med

  • Rottebekæmpelse
  • Musebekæmpelse
  • Væggelusbekæmpelse
  • Fjernelse af hvepse
  • Bekæmpelse af sølvfisk
  • Fjernelse af flagermus
  • Myrebekæmpelse
  • Skægkræ bekæmpelse

Vi er altid til rådighed

Heldigvis er det rimelig ligetil at finde hjælp, hvis man står i den trælse situation med skadedyr på den ene eller anden måde. Nogle problemer er lettere at identificere, som hvis man ser en rotte løbe gennem lokalet, hvor andre gange kan det være sværere at vide, hvad der plager en. Vi har 20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse i København, og vil altid gerne hjælpe, hvis du skulle få brug for det. Det er altid en fordel at vælge et lokalt firma, når det handler om skadedyrsbekæmpelse, da de typisk har kendskab til de udfordringer og problemer, der er i området. Det har vi.

skadedyrsbekæmpelse københavn

Derfor er det vigtigt med skadedyrsbekæmpelse i København

Der bor rigtig mange mennesker på få kvadratmeter i København og beboerne hjælper heller ikke altid på situationen i form af ringe affaldshåndtering, dårlig rengøring og lignende er med til at forme de fordelagtige forhold for skadedyrene. Derfor kan eksempelvis kakerlakker nemt komme fra en lejlighed til en anden, og derved hurtigt blive et problem for andre også. Så der skal reageres hurtigt, når man opdager skadedyr, så problemet ikke udvikler sig. Specielt rotter tiltrækkes hurtigt, hvis der efterlades affald i baggårde, da de konstant er på jagt efter affalds- og madrester. Rotter bærer typisk rundt på mange smitsomme sygdomme, og derfor er det også vigtigt, at du kontakter kommunen, hvis du skulle opdage rotter i nærheden af restauranter eller køkkener, så rotterne ikke får smittet gæsterne. Nogle skadedyr kan man ikke forebygge kommer til. Huskatte og andre kæledyr tager til tider uønskede gæster med hjem som eksempelvis lopper, eller duer flytter ind på taget. Uanset hvilket skadedyr du har fået på besøg, så er vi altid til rådighed.

Kontakt os nu, og vi vender tilbage indenfor 24 timer!
find håndværker